Kirpik Lifting

Kirpik Liftingi

Kirpik liftingi kirpiklerin belli bir süre boyunca daha hacimli ve uzun görünmesini sağlamakta olan bir güzellik uygulaması olarak bilinir. Yalnızca doğal kirpik köklerine uygulanmakta olan bu uygulama keratin bakımı olarak da bilinir. Kirpik lifting işlemi zararlı madde kullanılmadan, hijyenik ortamlarda yapılmalıdır. Uygulamada kullanılacak olan malzemelerin hepsinin göz sağlığı açısından uygun olması gereklidir. Uygulama esnasında ya da sonrasında kirpiklerde herhangi bir dökülme meydana gelmez. Uygulama yaklaşık olarak 45 dakika sürer.

Hangi Durumlarda Kirpik Lifting Yapılır?

Kirpik lifting özellikle seyrek ve hacimsiz görünmekte olan kirpiklerin yapılarının değiştirilmesi için tercih edilir. Günlük hayatta makyaj yapmadan yalnızca hacimli ve dolgun olan kirpikler göz kamaştırır.

Kirpik Lifting Uygulaması Nasıl Yapılır?

Kirpik liftingi ilk önce kişinin kirpiklerinin uzunluklarına göre S- M- L olmak üzere üçe ayrılmış olan pedler yapıştırılıp, başlanır. Daha sonra kirpiklerin tek tek ayrılarak, cımbız yardımı ile yapıştırılır. Böylece kıvrık hale gelmesi sağlanır. 1 numaralı bakımı ürünü sürülüp, yaklaşık olarak 15 dakika bekledikten sonra keratin işlemi uygulanır. Bu işlemden sonra 20 dakika beklenir. Daha sonra pedler çıkartılıp, son bakımı ürünü sürülür. Böylece işlem tamamlanmış olur.

Kirpik Liftinginde Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Kirpik liftinginden önce göz makyajı kusursuz şekilde temizlenmeli, kirpiklerde herhangi bir ürün kalıntısı olmamalıdır. Ayrıca kirpiklerin kuru olmasına dikkat edilmelidir. Kontakt lens kullananlar, lensleri çıkarmalıdır. Eğer kişide alerji, arpacık, tahriş veya kirpik dökülmesi varsa uygulama yaptırılmamalıdır. Uygulamanın kalıcılık süresi kişiden kişiye göre de farklılık gösterebilir. Etkisi yaklaşık olarak 2-3 ay sürer. Uygulamadan sonra kirpikler kuruyunca yüz yıkanabilir. Fakat göz makyajı yapmak için en az 12 saat beklenmelidir. 12 saat geçtikten sonra göz makyajı yapılabilir.

Pazartesi – Cuma09.30 – 20.00
Cumartesi – Pazar09.30 – 20.00
whatsapp

KREDİ KARTI YA DA ELDEN TAKSİT İMKANI

6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun Maddeleri gereğince internet sitemizde fiyat bilgisi yer almamaktadır.

Detaylı bilgi almak için Lütfen bizi arayınız.

WhatsApp chat
Call Now ButtonTIKLA ARA